Yayınlanma Tarihi 20 Mar, 2024 Paylaş

MARDİN SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

2023 YILI GÖREVDE YÜKSELME VE UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ

SÖZLÜ SINAVA İLİŞKİN DUYURU

   Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Personelinin Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Esaslarına Dair Yönetmelik uyarınca; Genel Müdürlüğümüzde 2023 yılında ilana çıkılan görevde yükselme kapsamındaki Şube Müdürü, Şef, Memur ile unvan değişikliği kapsamındaki Tekniker kadrolarına başvuru yapan Genel Müdürlüğümüz personeline yönelik ÖSYM tarafından 08.10.2023 tarihinde yazılı sınav yapılmış ve 31.10.2023 tarihinde de sonuçlar açıklanmıştır.

Yazılı sınavda başarılı sayılma şartı olan 60 ve üzeri puan alan personele yönelik; yukarıda zikredilen Yönetmeliklerin ilgili hükümleri uyarınca sözlü sınav yapılacaktır.

27 Mart 2024 tarihinde Şube Müdürü kadrosuna yazılı sınavda başarılı olan personele ve 28 Mart 2024 tarihinde ise Şef ve Tekniker kadrosu için yazılı sınavda başarılı olan personele MARSU Toplantı Salonunda saat 09:30`dan itibaren sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınava katılacak Adayların listesine aşağıdaki linkten ulaşılabilecektir. Sözlü sınava katılacak her aday için belirlenen tarihte sınav yerinde hazır bulunması gerekmektedir. İlan edilen sınav tarihinde sınava katılmayan adaylar, sınava katılma hakkını kaybetmiş sayılacaktır. Sözlü sınavda başarılı sayılabilmek için en az 70 puan alınması zorunludur.

                                                                                                               İLANEN DUYURULUR

Şube Müdürü İlanı

Şef ve Tekniker İlanı